Cum cumpar?

Tinalia.ro iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele dorite exclusiv online.

Informatii utile

Alege produsul sau produsele pe care doresti sa le achizitionezi, adauga-le in cos si finalizeaza comanda. In cosul de cumparaturi vei regasi lista cu produse selectate impreuna cu pretul acestora.

In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont pe site-ul tinalia.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute. Pentru a trimite comanda este necesara completarea campurilor: Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, Telefon, Email. Plata produselor se va face online cu cardul, prin transfer bancar direct sau ramburs la livrare.

Inainte de a plasa o comanda, trebuie sa citesti cu atentie lista de termeni si conditii. Folosind tinalia.ro sau trimitand o comanda, automat esti de acord cu lista de termeni si conditii.

Dupa fiecare comanda, datele sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

In functie de disponibilitatea produselor de pe stoc, comenzile pot suferi intarzieri sau pot fi chiar anulate. Avand in vedere faptul ca produsele noastre nu sunt produse de serie, este nevoie de timp pentru a le realiza manual.

Anumite produse pot fi achizitionate si pe comanda si pot fi modificate in functie de preferintele tale. Expedierea lor se va realiza in 3-7 zile lucratoare, in functie de complexitatea modelului de produs ales.

Daca aveti probleme legate de o comanda, ne puteti trimite un e-mail sau ne puteti apela telefonic. Toate datele se regasesc in pagina de contact.