Cum platesc?

Tinalia.ro iti ofera posibilitatea de a plati produsele achizitionate online, prin transfer bancar sau ramburs la livrare.

Informatii utile

1. Metode de plata acceptate

Produsele de pe tinalia.ro pot fi platite online in conditii de siguranta deplina, prin transfer bancar sau ramburs la livrare. Cardurile acceptate la plata online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile procesatorilor de plati, nefiind astfel perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru a plati online trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Introducerea datelor personale
  • Introducerea datelor despre card
  • Aprobarea tranzactie

Informatiile furnizate vor fi inserate in fereastra deschisa pentru procesatorul de plata si vor fi folosite doar de acesta pentru a realiza tranzactia.

2. Modificarea comenzilor

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului, dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.