Termeni si conditii

Cine suntem?

Site-ul www.tinalia.ro este proprietatea societatii TINALIA ART SRL, cu sediul social in Jud. Arges. Folosirea, vizitarea sau cumpararea produselor de pe tinalia.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document.
SC TINALIA ART SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza, fara notificare.

@ Copyright

Designul şi conţinutul site-ului www.tinalia.ro (toate textele, imaginile, elemente de grafică web, scripturi şi alte date) NU pot fi reproduse, modificate, afişate sau distribuite în alte scopuri decât cele expres şi legal permise, iar extragerea oricăror informaţii, totale sau parţiale, urmată de utilizarea lor în scop comercial sau folosite în orice altă manieră care contravine intereselor proprietarului, fără acordul prealabil al acestuia, constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Politica de confidentialitate

Date cu caracter personal prelucrate

Colectam date cu caracter personal direct de la dumneavoastra astfel:

 • cand va creati un cont pe tinalia.ro, ne trimiteti: numele, prenumele, adresa, telefonul si emailul;
 • cand modificati pagina dvs. personala (“detalii cont”, “adrese”) din site-ul tinalia.ro, adaugand informatii suplimentare precum: fotografie, data nasterii, adresa de livrare, etc.
 • cand plasati o comanda furnizand informatii precum: produsul dorit, detalii de facturare, metoda de plata, datele cardului, etc.
 • in timpul vizitarii site-ului pentru a va personaliza experienta online;
 • prin intermediul cookie-urilor si tehnologiilor similare, conform Politicii de Cookie-uri

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Scopurile și temeiurile prelucrării datelor personale

Datele dvs. vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

 • pentru crearea si administrarea contului in cadrul site-ului tinalia.ro;
 • pentru prelucrarea comenzilor, preluarea, validarea si facturarea acestora;
 • returnarea produselor;
 • solutionarea problemelor legate de o anumita comanda;
 • imbunatatirea serviciilor noastre;
 • marketing.

Ne puteti solicita oricand, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal completand formularul din pagina de contact.

Exista situatii in care vom folosi sau vom transmite informatii pentru a ne proteja drepturile de activitate comerciala precum:

 • prevenirea si detectarea tentativelor de fraudare, fiind astfel trimise informatii catre autoritatile publice competente;
 • prevenirea atacurilor cibernetice pentru protejarea site-ului si a utilizatorilor acestuia;
 • prevenirea diferitelor situatii de risc.

Pastrarea si siguranta datelor

Datele dvs. vor fi stocate pe site-ul tinalia.ro atat timp cat aveti un cont activ. Ne puteti contacta oricand si ne puteti solicita stergerea anumitor date precum si inchiderea contului. Anumite informatii pot fi pastrate in situatiile in care legislatia in vigoare o impune.

Trimiterea datelor dvs. se face catre urmatoarele entitati:

 • firmele de curierat ce va vor livra coletele;
 • procesatorul de plata bancara;
 • SC TINALIA ART S.R.L. responsabil de comanda dvs.;
 • alte societati cu care putem dezvolta programe de furnizare de produse.

Datele dvs. sunt stocate si prelucrate doar pe teritoriul Romaniei. Datele dvs. vor fi furnizate unor entitati din Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, in cazul in care autoritatile competente o impun.

Protejarea datelor cu caracter personal se face folosind solutii tehnice conforme standardelor industriei. Datele trimise in momentul efectuarii platii vor fi securizate de procesatorul de plati.

Va atragem atentia ca transmiterea datelor pe internet nu este complet sigura, existand riscul ca acestea sa fie accesate de alti terti neautorizati. Va recomandam sa folositi o conexiune personala si sa nu divulgati parola dvs. Nu suntem responsabili de astfel de vulnerabilitati ce nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile utilizatorului

Puteti solicita accesul la datele dvs, dar si renuntarea la prelucrarea datelor in orice moment. Aceste solicitari se pot face fie prin pagina de contact, fie prin solicitari catre autoritatile competente. Durata de raspuns pentru aceste solicitari este de maximum o luna. In cazul in care avem nevoie de informatii suplimentare, aceasta perioada se poate extinde.

Cum cumpar?

Tinalia.ro iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele dorite exclusiv online.

Alege produsul sau produsele pe care doresti sa le achizitionezi, adauga-le in cos si finalizeaza comanda. In cosul de cumparaturi vei regasi lista cu produse selectate impreuna cu pretul acestora.

In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont pe site-ul tinalia.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute. Pentru a trimite comanda este necesara completarea campurilor: Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, Telefon, Email. Plata produselor se va face prin transfer bancar direct sau ramburs la livrare.

Inainte de a plasa o comanda, trebuie sa citesti cu atentie lista de termeni si conditii. Folosind tinalia.ro sau trimitand o comanda, automat esti de acord cu lista de termeni si conditii.

Dupa fiecare comanda, datele sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

In functie de disponibilitatea produselor de pe stoc, comenzile pot suferi intarzieri sau pot fi chiar anulate. Avand in vedere faptul ca produsele noastre nu sunt produse de serie, este nevoie de timp pentru a le realiza manual.

Anumite produse pot fi achizitionate si pe comanda si pot fi modificate in functie de preferintele tale. Expedierea lor se va realiza in 3-7 zile lucratoare, in functie de complexitatea modelului de produs ales.

Daca aveti probleme legate de o comanda, ne puteti trimite un e-mail sau ne puteti apela telefonic. Toate datele se regasesc in pagina de contact.

Livrare

Livrarea produselor se face numai prin firme de curierat. Costul livrarii este in valoare de 18 lei. In functie de produsul ales, expedierea se face in 3-7 zile lucratoare.

Nota!!!

Pretul livrarii este fix doar in raza de acoperire a firmelor de curierat.

Atentie! Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Retur

1. Retur produse

Produsele achizitionate de pe tinalia.ro se pot returna conform O.U.G. 34/2014, prin care renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpararea produsului/elor, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat recomandam sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata, in contul bancar al clientului, sau contul bancar indicat de client pentru returnarea sumei. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

In cazul in care clientul solicita retragerea din contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.

Consumatorul este responsabil sa le trimita la adresa vanzatorului care este indicata in documentele de achizitie si pe pe site, sa se asigure de transportul lor si sa suporte costurile, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia sa de retragere din contract catre Tinalia Art SRL.

Returnarea produselor personalizate

Site-ul www.tinalia.ro comercializeaza si  produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care Clientul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre client (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Clientului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Pentru a returna un produs, notificarea se va face in scris pe adresa de e-mail: office@tinalia.ro sau la numarul de telefon 0756399773 sau puteti completa direct formularul de retur. Orice alta modalitate de a ne contacta NU va fi luata in considerare (ex:pagina de socializare Facebook).
Intervalul orar in care raspundem la notificari este 10:00-17:00 de luni pana vineri.

Pentru a returna produsele ne puteti anunta telefonic la 0756.399.773 sau prin email la office@tinalia.ro , specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul sau puteti completa direct formularul de retur.

2. Politica de returnare

 • tinalia.ro nu ridica coletele trimise prin Posta Romana.
 • tinalia.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor deteriorate sau fara ambalaj.

Garantie

Toate produsele comercializate de tinalia.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata de 14 zile. Produsele achizitionate se pot returna in termen de 14 zile, iar rambursarea se face in contul bancar specificat de dvs. Cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra.

In cazul in care primiti un produs deteriorat, trebuie sa semnalati acest lucru in maxim 14 zile de la data primirii.

Pentru a putea schimba sau returna produsul trebuie sa prezentati factura de achizitie (bon, chitanta, certificat de garantie).

Nu fac obiectul garantiei produsele ale caror defecte au fost generate de o terta parte, din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate. In acest caz nu ne asumam responsabilitatea.

 Reclamatii

Reclamatiile privind produsele de pe tinalia.ro se pot face: