Cadouri pentru Nasa de Ziua Ei

tablou cu licheni pentru nasa cu poza

Nasa este pentru fiecare dintre noi ca o a doua mama. De aceea, astazi am decis sa scriu un articol in care sa prezint cadouri pentru nasa de ziua ei. Pe site, in pagina de Produse, poti gasi sute de cadouri lucrate manual. Poti alege cadoul ideal pentru nasa, mama, bunica, prietena si orice alta persoana sau ocazie speciala. Pentru nasa sunt zeci de modele de cadouri personalizate.

1. Cadouri pentru Nasa de Ziua Ei – Tablouri Personalizate Lucrate Manual

Cele mai apreciate cadouri pentru nasa de ziua ei sunt tablouri cu licheni. Acestea se pot personaliza asa cum iti doresti. Se pot schimba mesajul tabloului, siluetele si ilustratiile, culorile lichenilor sau ale florilor folosite si alte elemente, in functie de stocul disponibil si de modelul ales. Astfel de cadouri sunt ideale pentru a-i face nasei o surpriza placuta, de neuitat. Va avea un cadou unic, personalizat special pentru ea, pe care il va putea pastra ca amintire timp indelungat. Pastrati in conditii optime, lichenii stabilizati se pot pastra pana la 10-15 ani. Intra pe pagina produselor si alege cadoul ideal pentru nasa ta.

2. Cadouri pentru Nasa – Aranjamente Florale Nemuritoare

Un cadou cadou pentru nasa de ziua ei ar putea fi un aranjament floral nemuritor. Acesta este lucrat manual cu licheni, flori uscate, flori artificiale si alte elemente, in functie de modelul ales. Exista o gama larga de aranjamente pe care le poti comanda de pe site-ul nostru. In functie de stocul disponibil, culorile florilor se pot schimba asa cum iti doresti. Un astfel de aranjament poate pastrat pentru mult timp, colorandu-i viata nasei tale.

3. Pomisori din Licheni

Pomisorii din licheni sunt foarte iubiti de catre clientii nostri si un cadou unic pentru nasa. Acesti copacei sunt plini de culoare si aduc energie pozitiva in casa celor dragi. Si la acestia putem modifica nuantele lichenilor, in functie de dorintele tale. Un astfel de pomisor este un cadou ideal pentru nasa ta. De ziua ei va fi foarte bucuroasa sa primeasca un astfel de cadou special si unic in felul sau, fiind lucrat manual.

Am prezentat aici doar cateva idei de cadouri pentru nasa. Pe site poti vedea mult mai multe modele si idei. Alege ce iti doresti, iar eu il voi realiza cu drag pentru tine! 🙂 Daca vrei sa fii la curent cu postarile mele si cu noile produse, nu uita sa dai un LIKE si un FOLLOW paginii mele de Facebook – Tinalia Art. Te astept cu drag sa colaboram si sa realizam cadouri unice pentru cei dragi tie!

Zi frumoasa!

Tinalia utilizeaza fisiere de tip cookie pentru o mai buna experienta de navigare. Navigand in continuare pe site-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor de tip cookie.