X

Marturii Nunta Handmade Personalizate

marturii nunta

Nunta este un eveniment unic si special in viata ta si a celor dragi. Ofera-le invitatilor marturii de nunta la fel de unice si de speciale. Noi iti oferim modele care vor putea fi pastrate pentru mult timp si care vor colora casa invitatilor. Colectia de marturii pentru nunta si botez cuprinde atat marturii pentru nunta, cat si pentru botez. Ofera-le invitatilor tai amintiri unice, care pot fi pastrate timp indelungat. La cerere, putem face marturii de nunta si cu nuantele dorite de voi. Astfel, evenimentul vostru va avea cromatica perfecta.

Te ajut cu drag sa iti colorezi evenimentul si sa iti bucuri invitatii cu marturii de nunta diferite. 🙂 Alege modelul ideal din colectia mea de marturii de nunta si de botez, iar eu le realizez cu drag pentru voi.

1. Marturii de nunta sub forma de mini tablouri

Poti alege marturii de nunta care sa ilustreze cuplul vostru si in care putem adauga mesajul dorit pentru invitati. Acest model poate fi editat (siluetele, culoarea parului, etc.), pentru a simboliza cat mai bine mirii. Mesajul va fi exact cum va doriti, precum si restul detaliilor.

marturii nunta

2. Buchetele colorate si mesaj personalizat

Un alt model foarte cerut sunt cele cu buchetele colorate din flori uscate. Acestea pot fi realizate in nuantele dorite, pentru a se incadra cat mai bine in tematica evenimentului tau. Daca le alege cu cartonas, acolo putem trece mesajul vostru pentru invitati, precum si numele mirilor si data. Intra pe site, la categoria de produse “Marturii” si descopera intreaga colectie.

marturii nunta

Gasiti toate modelele pe site. Alegeti ce vi se potriveste si noi le modificam si le realizam cu drag. Daca vreti sa fiti la curent cu noile modele Tinalia Art, nu uitati sa ne dati Like si Follow pe pagina noastra de Facebook, Tinalia Art – Cadouri Unice Personalizate.

Tinalia utilizeaza fisiere de tip cookie pentru o mai buna experienta de navigare. Navigand in continuare pe site-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor de tip cookie.