Tablouri cu Licheni Tinalia Art – Cadourile Ideale Pentru Cei Dragi

Placuta Lemn cu Licheni tablouri cu licheni

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa ofere cadou tablouri cu licheni. Sunt impresionata sa vad numarul mare de clienti care imi cer sa le realizez tablouri sau decoratiuni pentru cei dragi sau pentru diferite evenimente. De ce tablourile sau decoratiunile cu licheni Tinalia Art au devenit cele mai cautate cadouri in prezent? Iti voi spune cateva din avantaje oferite de produsele noastre si de ce sa ne alegi pe noi. 🙂

1. Tablourile noastre cu licheni pot fi personalizate

Cel mai interesant mi se pare faptul ca tablourile cu licheni pot fi personalizate. Astfel, ele devin cadoul ideal pentru orice situatie, ilustrand perfect relatia dintre tine si persoana care il va primi. Se pot realiza tablouri cu licheni cu tematica: pentru un anumit job, pentru o anumita pasiune, pentru un anumit eveniment. In plus, avem si tablouri cu licheni care se pot personaliza cu poza ta. Poti vedea si colectia noastra de tablouri cu licheni cu tematici din ce in ce mai diversificate. (Click aici) Alege modelul dorit, spune-ne ce modificari doresti sa facem si noi il realizam cu drag pentru tine. 🙂

tablouri cu licheni Cadouri Familie Personalizate

2. Lichenii stabilizati rezista 10-15 ani, in conditii optime

Daca alegi sa daruiesti tablouri cu licheni, trebuie sa stii ca aceste cadouri ce pot fi pastrate ca amintire timp indelungat. Daca sunt pastrati in conditii optime, lichenii isi pastreaza textura si culoarea pana la 10 – 15 ani. Astfel, poti sa oferi un cadou de care persoana respectiva se poate bucura mult timp.

3. Lichenii nu trebuie sa fie udati sau taiati!

Lichenii stabilizati nu au nevoie sa fie taiati sau, mai ales udati. Acestia trebuie feriti de contactul direct cu apa. Nu pulverizati apa direct pe produsele cu licheni. Acestia au nevoie doar de umiditate in camera cuprinsa intre 40 – 70%. De asemenea, trebuie sa feriti produsele cu licheni de lumina directa a soarelui si de sursele directe de caldura (calorifer, radiator, aer conditionat).

4. Ofera tablouri cu licheni colorate si elegante!

Iti doresti sa aduci putina culoare in viata celor dragi? Atunci, produsele Tinalia Art sunt ceea ce ai nevoie. Poti sa fii sigur ca ai ales un cadou colorat si elegant. In functie de modelul ales, tablourile pot fi elegante, complexe sau simple, colorate si unice. Tablourile si decoratiunile cu licheni sunt ideale pentru a-ti decora camera, living-ul, biroul sau chiar afacerea. Ofera bucurie in culori persoanelor dragi din jurul tau!

copacei din licheni

 

Daca vreti sa fiti la curent cu noile modele Tinalia Art, nu uitati sa ne dati Like si Follow pe pagina noastra de Facebook, Tinalia Art – Cadouri Unice Personalizate.

Lasă un răspuns

Tinalia utilizeaza fisiere de tip cookie pentru o mai buna experienta de navigare. Navigand in continuare pe site-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor de tip cookie.